حقوقي و مهاجرت حقوقي و مهاجرت .

حقوقي و مهاجرت

سرمايه گذاري در سوئد

سرمايه گذاري در سوئد: كشور سوئد را بايد به نوعي ليدر جهانيِ نوآوري با استفاده از نيروي كار بسيار ماهر و متخصص،دروازه اي بسوي مالكيتهاي بين المللي و فرا مرزي و در نهايت يك اقتصاد مستحكم و پايدار دانست.سوئد را بايد بزرگترين بازار تجارت آزاد منطقه ي اسكانديناوي شمرد كه با دسترسي كامل به اتحاديه ي اروپا،نيروي كار متخصص و زير ساختهاي كلاس جهاني براي مشاغل،در سال 2012  كلاس جهاني برترين استانداردهاي زندگي را از آنِ خود كرد.سوئد كشوري است كه بالاترين ميزان سرمايه گذاري ها را در صنعت جذب كرده است.صنايعي همچون خودرو سازي،نيرو و توليد انرژي،خمير چوب مخصوص كاغذسازي،پزشكي و در نهايت آمايش و فناوري اطلاعات.

مهاجرت و اخذ اقامت از طريق سرمايه گذاري،عملاً يكي از مهمترين روشهاي دريافت مجوز اقامت شمرده ميشود.اينكه براي مهاجرت از كشوري به كشور ديگر نقل و انتقال سرمايه صورت بگيرد و در كشور مقصد بعنوان سرمايه گذار به اقتصاد آن كشور كمك شود،هميشه مورد تشويق كشورهاي مهاجر پذير قرار گرفته است.

 

ملزومات ويزاي سرمايه گذاريِ سوئد:

از طريق اين راهكار است كه به سرمايه گذاران كشورهاي غير اتحاديه اروپا ويزاي سرمايه گذاري براي اقامت در سوئد اعطا ميشود.از اين رو،اين برنامه، مجوز اقامت دائم را به متقاضياني كه حداقل دوره ي اقامتي پنج ساله را بعلاو ي موارد زير رعايت نكرده باشند،نمي تواند بسرعت  اين ويزا را اعطا كند:

گزينه هاي مجوز اقامت در  سوئد:

فرد داراي پيوندهاي خانوادگي در سوئد باشد؛

هنوز در حال درس خواندن در سوئد باشد؛

فرد خوداشتغال باشد و بخواهد به كارش در سوئد ادامه دهد؛

فرد براي تحقيقات و پژوهش به سوئد آمده باشد؛

مهاجرت سرمايه گذار به سوئد:

فرد متقاضي چنين بندي لازم است تا مشمول موارد زير شده باشد:

  1. تجربه ي قابل توجهي در زمينه ي تخصص و مهارت سابق خودش و در حوزه ي اداره شغل مورد نظرش داشته باشد.

2.تسلط خوبي بر يكي از زبانهاي سوئدي و يا انگليسي داشته باشد.

3.آگاهي كامل از نحوه ي فروش كالاها يا خدمات در شركتهاي تجاري سوئد داشته باشد.

4.مال و سرمايه ي كافي براي حمايت خود و خانواده اش به اندازه ي حداقل دوسال زندگي در سوئد را داشته باشد.

5.ثابت كند كه قادر به اداره كردن تجارتش به منظور مهاجرت از طريق سرمايه گذاري است و ميتواند صاحب حداقل نيمي از يك  شركت تجاري بازرگاني   باشد.

 

سرمايه گذاري در سوئد با ETF & ADRs   :

راحت ترين راه براي سرمايه گذاري در سوئد از طريق خريد از صندوق مبادله ي ارزي كه ETF   ناميده ميشود ، مي باشد،كه به نوعي تنوع فوري را در امنيت تجاري آمريكا ارائه ميدهد. سرمايه گذاراني كه ميخواهند به بيشترين سهام سوئد دست پيدا كنند ، ممكن است مايل باشند رسيد سپرده‌گذاري آمريكا (ADR) را  كه اوراق بهادار تحت تجارت ايالات متحده است را در نظر بگيرند كه اين امر نوعي حركت تقليدي از جنبش بورس سهام  خارجي ميتواند باشد.

مزايا و خطرات سرمايه گذاري در سوئد:

كشور سوئد به سرمايه گذاران سراسر دنيا نوعي اقتصاد بر مبناي سرمايه داري مدرن و سرسخت را پيشنهاد ميدهد كه از دهه ي 1990 تا كنون بسياري از ركودهاي اقتصادي را پشت سرنهاده است. اما عليرغم اين عملكرد قدرتمند اقتصادي ، خطرات زيادي در اين راه وجود دارد كه سرمايه گذاران بين المللي قبل از انجام هر گونه سرمايه گذاري  بايد از آنها آگاه باشند.

مزاياي سرمايه گذاري در سوئد:

1.اقتصاد سرمايه داري قوي:سوئد داراي اقتصاد سرمايه داري رقابتي بالايي است كه توانسته پذيراي بسياري از شركت هاي چند مليتي در مجموعه ي متنوعي از صنايع باشد.

2.ريسك پايين بحران بدهي:نسبت بدهي كشور سوئد به توليد ناخالص داخلي بسيار پايين مي باشد و دولت از 1998 به بعد همه سال داراي مازاد در حال توليد دارد.

 

ريسك يك سرمايه گذاري در كشور سوئد:

1.نيروي كار اتحاديه:تقريباً 70% نيروي كار سوئد اتحاديه هستند كه اين امر ميتواند براي  بعضي از رسيدهاي سرمايه گذاري رايج آمريكا مشكل ايجاد كند.

2.مزاياي گسترده ي رفاه:شهرت كشور سوئد بيشتر به دليل مزاياي گسترده ي رفاهي است كه تاكنون به آن عمل كرده ولي تنها ممكن است مشكلي با رشد آهسته توليد ناخالص داخلي ايجاد كند.

نكات كليدي كه بايد به خاطر سپرد:

*كشور سوئد با داشتن سيستم رفاهي سخاوتمندانه و جهاني با نام الگوي نورديك ،توانسته  اقتصاد سرمايه داري كاملاً رقابتي را در سطح جهاني توسعه دهد و آن را به فرصتي بسيار بي نظير براي سرمايه گذاران بين المللي تبديل كند.

*ساده ترين راه براي سرمايه گذاري در سوئد خريد  iShares MSCI Sweden Index ETF (NYSE: EWD)   است ؛ در حالي كه سرمايه گذاران نخبه و  پيشرفته تر مي توانند يكي از رسيدهاي سرمايه گذاري رايج ايالات متحده(ADR) را در نظر بگيرند.

*مزايا و خطرات زيادي وجود دارد كه سرمايه گذاران بين المللي قبل از سرمايه گذاري در سوئد بايد در نظر بگيرند.

زمينه هاي اصلي سرمايه گذاري در سوئد:

سوئد از ديرباز به عنوان  كشوري صنعتي در كل جهان شناخته شده است و اهميت بيشتر آن  به خاطر  جهاني سازي و نوآوري هاي آن در زمينه ي اقتصاد است. پيشرفت هاي مختلف فناوري ، باعث شده است كه هر بخش هاي تو در توي صنعتي اين كشور، همچون پناهگاهي امن براي سرمايه گذاران بين المللي بشمار آيد. برخي از سريعترين مناطق صنعتيِ درحال رشدِ سوئد  كه سرمايه گذاران واقعاً مي توانند در آن با خيال راحت اقدام نمايند و آن را توسعه ي بيشتري بخشند شامل : اتومبيل ، فناوري هاي بهداشتي، فناوري اطلاعات و ارتباطات ، علوم زندگي ، علوم مواد ، مسافرت و گردشگري ، خدمات مالي و بسياري ديگر است. جدا از اينها ، به دليل توجه خاص دولت سوئد به افزايش رشد بهره وري انرژي و منابع جايگزين آن، اين كشور استعداد بسياري در راستاي سرمايه گذاري خارجي در زمينه هايي چون محيط زيست ، انرژي و صنعت ساختمان سبز دارد.

 

سياست سرمايه گذاري خارجي FDI:

در سال 1993 ،دولت سوئد حركتي به سوي سياست باز و آزادترانه تر در برابر محدوديتهاي پيچيده ي موجود رفت.در همين زمان بود كه بارديگر سياست سرمايه گذاري مستقيم خارجي (FDI)خود را تغيير داد. همچنين در زماني كه سوئد  عضو اتحاديه اروپا شد و به اين سازمان پيوست، برخي از اصلاحات ساختاري مهم در اقتصاد اين كشور رخ داد.اصلاحاتي كه از آن ميان مي توان به مقررات زدايي در بخش انرژي و ترافيك هوايي و جذب سرمايه گذاري خارجي در ارتباطات اشاره داشت.

انگيزه هاي خاص:

با در نظر گرفتن اهميت سرمايه گذاريهاي خارجي و مزايايي كه اين امر به دنبال دارد  دولت سوئد ، تمام تلاش خود را براي تشويق سرمايه گذاري هاي خارجي در  اين كشور به كار بسته است. براي همين هم در گذشته اقدامات قابل توجهي در همين راستا به انجام رسيده  و حالا مقامات اين كشور مايلند تا اقدام به رفع مشكلاتي كه مانعِ ورود سرمايه گذاري خارجي به سوئد ميشوند كنند. دولت سوئد در سال 2003  مالياتهايي را كه بر سود سرمايه ها بسته بود در راستاي جذب سرمايه گذاري خارجي لغو كرد. بعلاوه، در سال 2006 شركتها را مجبور كرد تا عملكردشان را نسبت به قانون جذب سرمايه گذار خارجي بهتر كرده و در اعمال بازرگاني خود سهام بهتري در اختيار سرمايه گذاران خارجي بگذارند.جداي از اينها در حال حاضر سوئد پايين ترين نرخ مالياتيِ شركتها  را در اتحاديه اروپا دارا مي باشد.

دولت سوئد در راستاي جذب و تشويق سرمايه گذار خارجي به اين كشور اقدام به

تاسيس آژانسهاي متعددي همچون آژانس" سرمايه گذاري در آژانس سوئد(ISA)" كرده است.همچنين دولت سوئد در اقدامي دست به تاسيس شوراي بازرگاني سوئد نمود كه به تقويت نماي كلي و جهاني سوئد كمك كرده و به افزايش قراردادهاي تجاري بين شركتهاي سوئدي و  خارجي كمك ميكند.

 

در اينجا به تعدادي از فرصتهاي شغلي – سرمايه گذاري در سوئد اشاره ميكنيم:

1.كار مشاوره مهاجرت را شروع كنيد.

2.دست به كسب و كار اجاره ي قايق بزنيد.

  1. تجارت بافندگي ژاكت و ژاكت كش بافتِ پشمي را شروع كنيد.

4.يك كارگاه روستايي توليد اَرّه برقي را به راه اندازيد.

5.يك مدرسه ي زبان باز كنيد.

6.پيش دبستاني و كريشه باز كنيد.

7.ميتوانيد اقدام به افتتاح يك آژانس آموزشي كنيد.

8.كسب و كار خدمات پخش موسيقي هم نوعي پيشنهاد است.

9.فروشگاه موسيقي بزنيد.

10.در كار ضبط و توليد موسيقي وارد شويد.

11.يك نشريه و روزنامه ديجيتال و آنلاين راه اندازي كنيد.

12.بوتيك بزنيد.

  1. خرده فروشي كفش ، صندل ، دمپايي و كمربند شغل نان و آب داريست.

14.عطرفروشي بزنيد.

  1. خرده فروشي جواهرات و لوازم جانبي مد باز كنيد.

16.باز كردن بنگاه تجاري حمل و نقل؛

17.فروشگاه تجهيزات عروسي باز كنيد.

18.رستوران بزنيد.

19.وارد كار تجهيزات ورزشي بشويد.

20.شركت نطافت كشتي تاسيس كنيد.

منبع : دادآور نسيم مهر


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۳ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۲۵:۱۷ توسط:دادينلي موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :